Portada » Media, Opinión » El pacte entre CiU i PP per controlar la CCMA preveu la imminent substitució de Mònica Terribas com a directora de TV3. #salvemtv3

El pacte entre CiU i PP per controlar la CCMA preveu la imminent substitució de Mònica Terribas com a directora de TV3. #salvemtv3

El pacte entre CiU i PP per controlar la CCMA preveu la imminent substitució de Mònica Terribas com a directora de TV3. #salvemtv3CiU i PP s’estan carregant els mitjans públics catalans en benefici dels interessos privats espanyolistes. Algunes de les mesures que ja han pres són:

– Eliminació progressiva de la publicitat a Catalunya Ràdio, fet que beneficiarà emissores privades com RAC1 i RAC105, del Grupo Godó.
– Disminució de la publicitat a TV3, cosa que també beneficiarà el principal canal de TV privat (8 tv), “casualment” també del Grupo Godó.
– Reducció del Consell de Govern de la CCMA, que deixa fora ERC, ICV i SI.
– Reducció del 15% en el pressupost de la CCMA, que restarà competitivitat als mitjans públics catalans. Ara, a més a més, el tripartit format per CDC+UDC+PP ha consensuat la substitució de la directora de TV3, Mònica Terribas.

Hi ha una inicitiva popular per evitar-ho:  http://actuable.es/peticiones/salvem-monica-terribas-com-directora-tv3

Deja un comentario

VIDEOS DESTACADOS

SECUENCIA DE FOTOS FLICKR