Portada » Fotografia » PRESENTACIÓ DEL LLIBRE INSPIRATS PER LA NATURA

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE INSPIRATS PER LA NATURA

El millor llibre de fotografia de natura de l’any

 

El proper divendres, 27 d’abril a les 20:00 hores es presenta el llibre “Inspirats per la Natura” a la Sala polivalent de la Casa de la cultura (Plaça Pere Torrent) de Lloret de Mar .

 

Després d’una campanya de Crowdfunding a través de la web Verkami.com i de la pròpia web de MontPhoto, veu la llum un llibre finançat íntegrament amb les aportacions de la gent.

Aquest llibre recull les imatges finalistes i premiades en la 14ª edició del concurs internacional de fotografia de natura MontPhoto. Un concurs que ha anat guanyant en prestigi any rere any i que a la passada edició  va comptar amb més de 6000 fotografies participants.

 

La publicació ha estat elaborada en alta qualitat. Conte 156 pàgines de  paper de 200 grams, format quadrat de 28 cm i tapa dura amb sobrecoberta. Les fotografies que il·lustren la publicació conten amb el valor afegit de reflexions de grans professionals i col·laboradors habituals del certamen com són Albert Masó, Tino Soriano, Jose Benito Ruiz, Raimon Moreno, Armando Maniciati i Joan Palmer.

Alla podràs adquirir el teu exemplar o recollir la teva reserva.

El llibre també pot adquirir-se a través de la web www.montphoto.com, on es facilita un accés que mostra algunes de les pàgines i es pot comprovar la qualitat de la publicació.

Aquest exemplar pretén dotar al concurs internacional d’un gran valor afegit, i esperem que en el futur es converteixi en una publicació imprescindible en l’àmbit internacional de la fotografia de natura.
El llibre és un pas més cap a l’excel·lència del certamen, que ha situat Lloret de Mar en una cita ineludible de la fotografia en aquest país.

 

La presentació de la publicació estarà dirigida per Albert Torras i Paco Membrives com a màxims responsables de l’entitat, on explicaran el projecte de crowdfundig d’aquesta publicació i exposaran els reptes de futur en el finançament de projectes. Estaran presents i recolzaran l’acte Joan Palmer, president de la Confederación Española de Fotografía i José Antonio Andrés Ferriz, president de la Federació Catalana de Fotografia, juntament amb autoritats locals.

Un audiovisual, que ja ha estat presentat en diversos Festivals de fotografia, tancarà l’acte de presentació.

 

Us esperem que xerrar un mica i prendre una copeta de cava.

 

Informació addicional a www.montphoto.com

Visionat d’un mostra del llibre a http://issuu.com/montphoto/docs/mostra_llibre_inspirats_per_la_natura_v2

Fotografies del llibre a http://www.flickr.com/photos/montbarbat/sets/72157629893322889

Deja un comentario

VIDEOS DESTACADOS

SECUENCIA DE FOTOS FLICKR