Portada » Media, Opinión » Qui mana aquí?

Qui mana aquí?

Fainé contra Mas 

Rajoy utilitza el president de La Caixa per pressionar el president Mas per tal que abandoni les aspiracions independentistes

Isidre Fainé està al capdavant de “La Caixa” un veritable imperi econòmic  i peça clau per tirar endavant la independència de Catalunya, afrontar les aspiracions catalanes d’un Estat propi tal i com diu el president Mas sense tenir al seu costat La Caixa és una temeritat i quasi un impossible, i en aquests moments l’entitat dirigida per Isidre Fainé està més al servei d’Espanya que no pas al servei del seu país.  Fainé s’ha posat al costat de Rajoy i contra el president Mas, l’enfrontament ha començat i Espanya s’ha avançat, o el Govern de Catalunya reacciona i posa sota control català  La Caixa, o anem en camí de perdré un patrimoni de tots els catalans, La Caixa, que malgrat tot el que pugui semblar, és una entitat pública.

Espanya obliga “La Caixa” a espanyolitzar-se

El digital voxpópuli
titulava d’aquesta manera una noticia on recollia declaracions del president de la Caixa, i explicava que el Govern Espanyol ha començat a posar la ma a La Caixa, mai més ben dit, i amb el vist i plau del seu president Isidre Fainé. El digital argumenta que a fainé no li ha quedat més remei per la deriva independentista de Mas.
El Govern Espanyol ha començat des de fa mesos a prendre decisions en clau espanyola i aprofitant les indefinicions nacionals del mateix Isidre Fainé, tenen molt clar que La Caixa ha d’esser espanyola. Segons el mateix digital, Isidre Fainé diu “jo no soc independentista, soc un conqueridor” i el comparen amb el rei Jaume I que aspira no solament a conquistar Espanya sinó el món. Fainé diu que Mas i Rajoy han de parlar, si cal fins a l’extenuació, i negociar per arribar a un acord de finançament sigui com sigui, així, Fainé reconeix la seva pressió al president Mas per tal que s’oblidi de la creació de l’Estat Propi.

Desprès de comprar Banca Cívica, cal seguir l’espanyolització de La Caixa, i cal comprar un banc espanyol. El  Banc Popular?

El Govern Espanyol va obligar a La Caixa a comprar Banca Cívica, a part dels costos de personal i d’estructura, l’entitat catalana va passar de tenir més del 70% de Caixa Bank al 61%, i ara l’objectiu és que La Caixa quedi per sota del 50% , amb l’excusa que ho exigeix Europa i d’aquesta manera deixar Catalunya sense el control de la principal entitat financera de l’Estat.

El “Lobby del Puente Aereo” més pressions per tal que Mas s’oblidi de l’estat propi

Ja fa mesos que el directe!cat va denunciar l’actitud d’aquest “lobby  empresarial” format per un grapat d’empresaris que viuen del Butlletí Oficial de l’Estat per fer negocis i no dubten nio un instant en dipositar energies per defensar els seus interessos, sovint contra de l’avenç nacional de Catalunya, són els mateixos que van doblegar Mas per tal que acabés acceptant l’estatut retallat pel Govern de Zapatero.

En les hores prèvies a la reunió Mas – Rajoy Espanya utilitza totes les seves forces per forçar al president de la generalitat a que s’oblidi de l’esperit de la manifestació que va dir haver fet seu. El oligarques del país en comunió per imposar un acord en contra el clam del poble català que Mas va assumir, ara sorgeixen els enemics del país dins de Catalunya.

El Govern català no pot estar en silenci mentre el president de La Caixa no és lleial al país

En articles anteriors hem alertat de que La Caixa no és una entitat privada, en aquests moments encara som a temps de salvaguardar un patrimoni dels catalans com és La Caixa i evitar que caigui en mans espanyoles. Ara més que mai, no ens podem permetre perdre un poder econòmic clau per un estat, com el nostre, que es troba en construcció. O Fainé es posa al servei de Catalunya i el seu govern o ell i la seva cúpula han de plegar.


Deja un comentario

VIDEOS DESTACADOS

SECUENCIA DE FOTOS FLICKR