Exposició Consum IN

Benvolguts i benvolgudes,
 
Cartell exposició consum In[1]

L’Agència Catalana del Consum en col·laboració amb l’Ajuntament de Lloret de Mar i el Consell Comarcal de la Selva volen divulgar una nova, i més responsable, manera d’entendre el consum: el Consum IN, és per això arriba l’Exposició Consum IN – La nostra força a la nostra població, que convida als ciutadans i ciutadanes a reflexionar sobre els seus drets i, especialment, sobre els seus deures com a persones consumidores per evitar les males pràctiques de consum. Aquesta mostra s’adreça al públic en general, amb l’objectiu que prengui consciència sobre els seus propis actes de consum i pugui modificar-los si cal, i que tingui, a més, una actitud crítica per afrontar els reptes de la societat moderna pel que fa al transcendent àmbit del consum.
 
L’exposició estarà ubicada a la Casa de Cultura de Lloret de Mar, del 6 al 25 de febrer ambdós inclosos, i es podrà visitar de 10 a 14 h i de 16 a 19h de dilluns a dissabtes.
 
Si hi esteu interessats, us convidem a participar-hi.  Per més informació, si voleu fer la visita guiada i assistir-hi en grups, podeu trucar al telèfon 93 551 65 33 o bé enviar un correu  electrònic a mcrodriguezg@gencat.cat
 
L’exposició és totalment gratuïta.
 
Esperem la vostra visita!
 
 
M. Neus Castanyer Dalmau
OMIC
Ajuntament de Lloret de Mar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.